kinderyoga

Start: voorjaar 2021. €7,50,- per les, Strippenkaart van 10 lessen voor €70,- (5 euro korting). Proefles is altijd gratis. Kom gerust kijken. Yogalessen worden zo veel als mogelijk buiten gegeven (in de kruidentuin) en in groepjes van 3-7 personen.

Mijn passie voor yoga is ontstaan, toen ik zelf het effect van yoga had ontdekt. Sinds 2018 volg ik Dru-yoga. Een rustige yogavorm, waarbij je leert om goed bij jezelf te blijven en de stilte in jezelf te vinden. Ik merkte meer rust in mijn dagelijks leven en voelde mij fitter.

Als logopedist zette ik yoga-houdingen al in tijdens mijn behandeling en ik merkte dat kinderen het super leuk vonden en daardoor de therapie nog succesvoller werd. Sinds dec 2020 ben ik officieel geschoold in de kinderyoga, zodat ik het yogaplezier door mag geven aan meerdere kinderen, in kleine groepjes. De samenstelling: 4-6 jaar, 6-8 jaar en 8-10 jaar.

De yoga-avonturen van kinderpikkeltherapie zijn gebaseerd op natuur gerelateerde thema’s en vanuit de sensory yogatherapy opgebouwd. De lessen worden zo veel als mogelijk buiten (in de kruidentuin) gegeven.